Hästskötare/ridlärare sökes till Islandshästgård!

Nyheter som är hästrelaterade.

Moderator: Nickis

Hästskötare/ridlärare sökes till Islandshästgård!

Inläggav GemmaJohnson » 06 nov 2014 14:00

Sör Sellnäs Islandshästar i Borlänge, Dalarna söker hästskötare/ridlärare!

Vi har under 16 år specificerat oss på 2-6 dagarsturer över hela Dalarna. Nu har vi expanderat och har även en stor hästgård med 20 inackorderade på lösdrift, 20 inackorderade på box samt 20 ridskolehästar och privata tävlingshästar/unghästar. Ridskola med 100 elever/vecka, turridning och evenemang på helgerna. Anläggningen har ridhus, utebana, egen sjö och egna ridvägar på stor egen mark. Endast 5 minuters bilfärd till Borlänge centrum. Eget boende finns på gården med alla faciliteter. Egen häst kan medtas.

Vi söker dig som är minst 20 år, har körkort och minst 3-årig gymnasial utbildning mot islandshäst eller dyl. Arbetslivserfarenhet inom islandshästsektorn samt egna erfarenheter av träning/tävling är meriterande. Du som söker bör vara social, arbetsvillig, driftig och aktiv. Du bör ha vana att arbeta både självständigt och i grupp. För dig som är intresserad finns stora möjligheter att utveckla din egen ridning hos oss.

Ansök via mail till jonas@sorsellnas-islandshastar.se, bifoga CV med referenser samt betyg från utbildningar. Mer information om oss hittar du på: http://www.sorsellnas-islandshastar.se. Välkommen med din ansökan!
Manage Attachments
GemmaJohnson
 
Inlägg: 1
Blev medlem: 06 nov 2014 13:57

Återvänd till Hästnyheter

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 0 gäster

cron